Onze diensten

Als we meubilair of keukens zandstralen verwijderen we eerst alle slotjes, hendels, scharnieren en glas. Alle deurtjes van het meubelstuk of keuken worden gedemonteerd en afzonderlijk gezandstraald zodat deze terug de natuurkleur heeft. Sommige zijkanten van meubels en zelf tafelbladen zijn voorzien van een fineerlaag. Deze stralen we dan onder een lage druk zodat u de fineer niet ziet verschijnen. Met onze zandstraal techniek kunnen wij in de hoekjes en kantjes ouderwetse vernislagen verwijderen. Dit is zeer handig voor de ambachtswerken die niet op te schuren vallen. Na het stralen schuren we de gestraalde onderdelen op. Voor het hout te behandelen zijn er verschillende soorten beschikbaar. Meestal kiest men voor een olie & hars product, wij werken met blachon van colara of een kleurloze matte vernis die we zelf laten samenstellen. Als je de wax zelf aanbrengt kan je tot ± 1/3 van de prijs uitsparen.
Stuur ons een mailtje!

Onze troeven

Door gebruik te maken van zandstraaltechnieken kunnen we de oppervlakte laag van afgeleefd houten meubelstukken, kasten, plafond, etc heel precies verwijderen en zo terug het hout tot originele staat brengen. Zonder vuiltjes en helemaal glad.
Stuur ons een mailtje!

Eenmaal alles gezandstraald is kunnen we het hout terug gaan behandelen. We brengen een olie & hars aan die het hout zal beschermen tegen erosie, vuil en water. In deze beschermde laag dat we aanbrengen zit ook een kleur gemengd, om zo een andere verfrissende uitstraling te creëren.
Stuur ons een mailtje!

Door onze opgebouwde ervaring kunnen we u bijstaan tijdens het moderniseren van uw interieur. Niet enkel met zandstralen maar ook inrichting en kleurgebruik zijn essentieel bij het moderniseren. Graag staan we u ook hierin bij!
Stuur ons een mailtje!

Nadat u uw meubilair heeft verfrist wilt u misschien uw leefomgeving ook opwaarderen. Als u uw trap heeft laten zandstralen willen wij gerust de hal schilderen, we kunnen een totaal renovatie geven buiten het zandstralen en behandelen van uw trap en helpen u graag bij de kleurkeuzes hiervoor. Geen probleem; Volkswerken kan u ook hierin bijstaan! Vraag ons naar de mogelijkheden!