Zandstralen van deuren

Laat uw houten deuren terug glunderen!

Zandstralen is een geweldige manier om uw binnendeur nieuw leven in te blazen. Zandstralen is een proces waarbij zand en schuurmiddelen onder hoge luchtdruk worden gebruikt om de oude afwerking (vernis, verf) van een oppervlak te verwijderen. Wanneer u uw deur zandstraalt, kunt u hem een nieuwe authentieke look geven met het uniek nerf patroon van het hout.

Zandstraal behandelingen kunnen jaren meegaan, dus het is het overwegen waard als u op zoek bent naar manieren om uw deuren te renoveren zonder er al te veel geld aan uit te geven.

Zandstralen is niet enkel voor uw deuren mogelijk - het is ook een geweldige manier om bijvoorbeeld buitenluiken, houten trappen of meubels op te knappen die zijn versleten of beschadigd. Als u meer informatie wilt over hoe zandstralen werkt of als u meer informatie wilt over hoe het uw bedrijf ten goede kan komen, neem dan vandaag nog contact met ons op!

Ben je geïnteresseerd in een gezandstraalde deuren? Vraag dan hier uw gratis offerte aan.

1

-Bij voorkeur nemen wij de deuren mee naar onze atelier, wij nummeren ze zolgvuldig en indien de deurlijsten ook mee kunnen, wordt dit ook genoteerd van welke deur ze zijn.

2

De kaders die haaks hangen schuren wij ter plaatse op. Deze worden op dezelfde wijze behandeld als uw deuren in onze atelier.

3

Een werkweek later komen wij alles terug op zijn plaats hangen.

Vraag meteen een offerte aan!

  • Stuur foto’s van uw trap met vermelding van het aantal treden en extra balusters indien die er zijn naar ons door en u krijgt binnen de twee dagen een prijsofferte op maat!
  • Stuur foto’s van al uw meubelstukken door en ik geef u onze prijsofferte!
  • Trek een foto van uw keuken door en ik geef je onze prijs hiervoor!
  • Vermeld bij deuren of we de deurlijsten kunnen zandstralen, liefst in een leefomgeving waar er geen meubels staan en we vrijspel hebben voor stof te maken. Anders schuren wij ze op voor zo weinig mogelijk stof te maken.
Een verfrissing van uw deuren bespaart u duizenden euro's
van een nieuwe aankoop!