Ons verhaal

In uw huis of thuis wilt u tot rust komen. Door donkerkleurige meubels, interieur en/of keuken verkleind u de leefomgeving. Dit was vroeger warm en gezellig, hedendaags is dit benauwd. Doordat wij het zandstralen, verfrissen wij het hout en zetten wij er een zachte tint op. Dit geeft een ruimer gevoel in uw huis en geest. Deze ingreep duurt meestal niet langer dan 2 dagen en dit is goedkoper dan dat u plakhout zou kopen in een groothandel.
Als afgestudeerd schrijnwerker heb ik mijn passie gevonden in het zandstralen van hardhout. Sinds 2015 zorg ik er met véél passie en véél zorg voor dat al uw meubelen en interieur gezandstraald worden alsof ze van mezelf zijn.

Door onze diensten aan te bieden willen wij voorkomen dat er ambachtswerk op het schroot beland of in de kringloopwinkel komt te staan. Trappen, keukens en meubels hebben vroeger een fortuin gekost omdat hier tijd en liefde is in gestoken.

Dezer dagen moet alles aan hoog tempo geproduceerd worden voor een winstmarge te verkrijgen, en zo krijgt u niet meer de kwaliteit waar u vroeger voor betaalde. Daarom staan wij in voor het renoveren en restaureren van uw hard en vol hout. Wij kunnen de ouderwetse vernislaag verwijderen door te zandstralen en gladschuren. Hierna zetten wij er een moderne en eigentijdse kleur naar keuze op.

Wij komen aan huis uw meubels ophalen en leveren dit binnen de week terug afgewerkt, sneller en goedkoper dan dat u een nieuw set zou kopen in een groothandel dat uit plakhout is vervaardigd.

Voor een keuken komen wij de deurtjes demonteren en bij ons zandstralen en behandelen. Zijkanten en deurlijsten schuren wij op en zetten het in de zelfde kleur. Voor het werkblad kunnen wij u door verwijzen naar een gepassioneerde steenkapper.

Voor werken bij uw thuis zoals een trap of balken, plakken wij muren, vloer, ramen en deuren af zodat uw huis niet onder het stof zit. Opkuis doen we de dag zelf nog en als het stof uit de lucht gezakt is stofzuigen wij alles op en beginnen wij aan de behandeling in kleur dat u wenst.

Ben je geïnteresseerd in onze diensten? Vraag dan hier uw gratis offerte aan.

Volkswerken is een jong, gemotiveerd en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het zandstralen van allerlei houtsoorten en ondergronden. Door de jarenlange ervaring heeft de zaakvoerder en zijn werkers de nodige knowledge om uw meubels, trap, keuken, deuren en dergelijke te zandstralen en behandelen hoe u het wenst!