Zandstralen van balken

Zandstralen van houten en stalen balken

Als u uw huis opnieuw gaat inrichten, overweegt u misschien uw houten en stalen balken te zandstralen. Wij hebben de juiste oplossing daarvoor!

Het zandstralen van uw houten en stalen balken is een geweldige manier om ze moderner te maken en te profiteren van de ruimte die ze creëren. Het is ook een geweldige manier om ze te beschermen en ervoor te zorgen dat ze langer meegaan dan wanneer ze onbehandeld blijven.

Houten balken worden afgewerkt met vernis, waardoor ze er weer glanzend en nieuw uitzien. De metalen balken worden behandeld zodat ze roestbestendig zijn.

We doen dit al jaren en we weten ondertussen wat het beste werkt in verschillende situaties. Laat die oude balken u niet ontmoedigen - kijk hoe ze karakter en charme kunnen toevoegen aan de inrichting van uw huis of kantoor!

Bovendien zandstralen we ook houten plafonds/latten plafonds. Deze worden na het zandstralen behandeld en opgefrist in plaats van een gyproc plafond te plaatsen als alternatief.”

Ben je geïnteresseerd in een gezandstraalde balken? Vraag dan hier uw gratis offerte aan.

1

Bij bestralen van een plafond bekijken wij eerst of de platen tussen de balken afneembaar zijn, dit is meestal uit polyester en verdient een opkuisbeurt, u kan dit ook herschilderen indien nodig.

2

Wij plakken vooral de vloer, ramen en muren af. Met ons ventilatie systeem en de doortocht van de ramen gaat het stof snel liggen.

3

Wij werken de balken af in een lichtere kleur zodat het huis ruimer lijkt.

Soorten balken die wij behandelen

Stalen balk

Stalen petrels in huis die zichtbaar blijven kunnen best behandeld worden met roestwerende producten, wij kunnen ze ook in kleur zetten naar wens.

Houten balk

Heeft u houten balken in huis maar is de kleur te donker? Wij kunnen uw leefruimte lichter en ruimer maken door afwerking met een transparante vernis.

Grenen plafond

Heeft u in de hal of keuken een grenen plafond, wij kunnen dit lichter maken van kleur ipv dat u een gyproc plafond plaats.

Vraag meteen een offerte aan!

  • Stuur foto’s van uw trap met vermelding van het aantal treden en extra balusters indien die er zijn naar ons door en u krijgt binnen de twee dagen een prijsofferte op maat!
  • Stuur foto’s van al uw meubelstukken door en ik geef u onze prijsofferte!
  • Trek een foto van uw keuken door en ik geef je onze prijs hiervoor!
  • Vermeld bij deuren of we de deurlijsten kunnen zandstralen, liefst in een leefomgeving waar er geen meubels staan en we vrijspel hebben voor stof te maken. Anders schuren wij ze op voor zo weinig mogelijk stof te maken.
Een verfrissing van uw balken bespaart u duizenden euro's
van een nieuwe aankoop!