Zandstralen van meubels

Zandstralen is een geweldige manier om je meubels een nieuw leven te geven.

Als u het zat bent om naar uw oude, saaie meubels te kijken en u wilt een frisse nieuwe look die uw huis als nieuw laat aanvoelen, dan hebben wij de oplossing voor u!

Wij kunnen uw eetkamertafel, stoelen of zelfs een hele set woonkamer meubels zandstralen. We behandelen het hout zelfs met een nieuwe houtkleur indien u dit wenst!

Grote meubelzaken vragen 4 keer de prijs die wij vragen voor het zandstralen van je eetkamer. Nieuwe meubels kopen is duur. Tegenwoordig wordt er veel fineer in verwerkt waardoor de kwaliteit omlaag gaat en het er goedkoper uitziet dan echt hout. Zandstralen is voordeliger omdat het alle sporen van oude verf en vernis verwijdert tot diep in de nerven van het hout.

Ben je geïnteresseerd in gezandstraalde meubels? Vraag dan hier uw gratis offerte aan.

1

Meubelen komen wij ophalen, dit gebeurt in onze atelier nadat wij alles hebben gedemonteerd en afgeplakt.

2

Wij stralen de kast, deuren en schuiven apart, dit wordt langs beide zijden gedaan. De kast wordt enkel langs de buitenkant gedaan, kasten met glas wordt ook langs binnen gezandstraald.

Hier wordt alles opgeschuurd en behandeld in kleur dat u wenst.

3

Een werkweek later wordt het terug bij uw thuis geleverd.

Vraag meteen een offerte aan!

  • Stuur foto’s van uw trap met vermelding van het aantal treden en extra balusters indien die er zijn naar ons door en u krijgt binnen de twee dagen een prijsofferte op maat!
  • Stuur foto’s van al uw meubelstukken door en ik geef u onze prijsofferte!
  • Trek een foto van uw keuken door en ik geef je onze prijs hiervoor!
  • Vermeld bij deuren of we de deurlijsten kunnen zandstralen, liefst in een leefomgeving waar er geen meubels staan en we vrijspel hebben voor stof te maken. Anders schuren wij ze op voor zo weinig mogelijk stof te maken.
Grote meubelwinkel ketens verkopen eiken meubelen voor 4x meer
dan wat wij vragen voor uw eetkamer te zandstralen.