Zandstralen van keukens

Zandstralen van je keukenkasten?

Zandstralen van je keukenkasten is een goede manier om de donkere tint van het hout naar een lichtere kleur te transformeren. Het zandstralen van hout voegt ook aan uw interieur een moderne look, dat is niet alleen goed voor het uitzicht, maar ook voor uw portemonnee!

Zijn de hendels of trekkers wat versleten? Door het vervangen van de hendels op de deuren en schuiven kunt u eenvoudig een modernere uitzicht op uw keukenkasten meegeven.

De mogelijkheden van het zandstralen zijn bijna oneindig: wij zandstralen alle verschillende soorten hardhout inclusief metalen onderdelen.Vraag vandaag nog naar ons aanbod en wij vertellen u alles wat er op dit gebied mogelijk is!

Ben je geïnteresseerd in een gezandstraalde keuken? Vraag dan hier uw gratis offerte aan.

1

Als wij uw keuken zandstralen komen wij de eerste dag alles demonteren (deuren, lijsten,dubbele wanden en schuiven).

2

Hierna schuren wij de kaders en delen dat niet demonteerbaar zijn op.

Indien uw kader uit vol hout is kunnen wij het ter plaatse zandstralen. Dan plakken wij alles af zodat enkel de kader zichtbaar blijft.

3

Na het bloot leggen van uw hardhout in de keuken gaan wij alles behandelen in kleur dat u wenst.

4

Vervolgens zandstralen wij al uw deuren en schuiven in onze atelier, hierna schuren wij alles op en werken wij het af in uw kleur naar keuze.

5

Een werkweek later komen wij alles monteren bij uw thuis, scharnieren en hendels laten wij bij uw thuis gesorteerd achter.

Vraag meteen een offerte aan!

  • Stuur foto’s van uw trap met vermelding van het aantal treden en extra balusters indien die er zijn naar ons door en u krijgt binnen de twee dagen een prijsofferte op maat!
  • Stuur foto’s van al uw meubelstukken door en ik geef u onze prijsofferte!
  • Trek een foto van uw keuken door en ik geef je onze prijs hiervoor!
  • Vermeld bij deuren of we de deurlijsten kunnen zandstralen, liefst in een leefomgeving waar er geen meubels staan en we vrijspel hebben voor stof te maken. Anders schuren wij ze op voor zo weinig mogelijk stof te maken.
Een verfrissing van uw keuken bespaart u duizenden euro's
van een nieuwe aankoop!