Zandstralen van trappen

Is uw houten trap toe aan een nieuw hoofdstuk?

Wij kunnen u helpen. Onze zandstralers revitaliseren en renoveren houten trappen naar een nieuwe look, waardoor u geld bespaart in plaats van de trap volledig te vervangen.

Wij hebben één doel: u tevreden stellen met ons werk. Daarom gebruiken we alleen de beste materialen en apparatuur om ervoor te zorgen dat uw houten trap een nieuw leven krijgt met behoud van zijn oorspronkelijke karakter.

Met onze specialisten kunnen we elk type hout restaureren, van eiken tot grenen tot mahonie. En omdat we ons richten op het redden van beschadigd hout in plaats van het te vervangen, zijn onze diensten betaalbaarder dan de meeste andere opties op de markt van vandaag.

Of het nu brandschade, waterschade of gewoon slijtage is die uw houten trap heeft aangetast, wij staan klaar om aan de slag te gaan om hem nieuw leven in te blazen! We kunnen uw trap zelfs een geheel nieuwe afwerking en kleur geven - wat u maar wilt!

Ben je geïnteresseerd in een gezandstraalde trap? Vraag dan hier uw gratis offerte aan.

1

Dag 1: Wij plakken uw hal hermetisch af, vloer, muren, ramen/deuren en sloten.

Hierdoor komt er geen stof tot bij u in de leefruimte, met ventilatie systeem leiden wij het stof naar buiten. Na het stralen kuisen wij alles op en wordt het overtollige stof weg geblazen.

2

Dag 2: Wij schuren de trap op zodat hij klaar staat voor af te werken in kleur dat u wenst.

3

Dag 3: Indien er nog een afwerking laag nodig is bv bij vernis komen wij de trap opslissen en terug behandelen.

Hiermee zijn wij klaar, u heeft elke dag naar boven kunnen gaan. Onze producten zijn snel drogend en door dat de nerf openstaat heeft het sneller kunnen hechten met het hout.

Soorten trappen die wij behandelen

Als u een huis koopt kan het goed zijn dat er nog kostbaar hout aanwezig is, wij kunnen dit er terug als nieuw laten uitzien door te zandstralen!

Sommigen denken erover na om een nieuwe trap te laten steken terwijl dit niet nodig is. Wij kunnen uw hardhout laten herleven en een hedendaagse kleur op te zetten.

Veel trappen zien er grauw en versleten uit door het aflopen van de huidige beschermlaag. Wij kunnen dit terugbrengen naar de originele houtkleur, zelf water en brandschade kunnen wij camoufleren met onze afwerking in kleur naar keuze.

Vooral beuken trappen met een synthetische vernis vergele met de jaren, nadat wij gezandstraald hebben, kunnen wij dit afwerken met een watergedragen vernis. Zodat uw hout niet meer verkleurt met de jaren

Geschilderde trappen decaperen wij eerst voor we gaan zandstralen, door de verf te verwijderen krijgt u een fijner resultaat tijdens het stralen.

Heeft u houtworm in uw trap? Dan zal deze eerst gestraald moeten worden, hierna kan de trap behandeld worden om de houtworm te verdelgen.

Vraag meteen een offerte aan!

  • Stuur foto’s van uw trap met vermelding van het aantal treden en extra balusters indien die er zijn naar ons door en u krijgt binnen de twee dagen een prijsofferte op maat!
  • Stuur foto’s van al uw meubelstukken door en ik geef u onze prijsofferte!
  • Trek een foto van uw keuken door en ik geef je onze prijs hiervoor!
  • Vermeld bij deuren of we de deurlijsten kunnen zandstralen, liefst in een leefomgeving waar er geen meubels staan en we vrijspel hebben voor stof te maken. Anders schuren wij ze op voor zo weinig mogelijk stof te maken.
Een verfrissing van uw keuken bespaart u duizenden euro's
van een nieuwe aankoop!